Nieuwjaarswensen van de lezers van het parochieblad

In de kijker: Naamopgaven

In de kijker: Lichtmisviering

Je kan de integrale viering hier bekijken:

In de kijker: kinderzegen

klik op de foto om te vergroten

Schermen in de Sint-Pieterskerk

In maart werden twee schermen (elk van 85 inch) opgehangen in de Sint-Pieterskerk van Olsene. De schermen kunnen ingezet worden tijdens de vieringen om teksten, foto’s, liedjes, films, mededelingen, … te projecteren. Bij dopen, huwelijken en uitvaarten kunnen de monitoren een bijkomende persoonlijke toets geven aan de vieringen. Deze apparaten zijn ook een enorme meerwaarde voor de catechese-initiatieven. De monitoren konden al een eerste maal ingezet worden tijdens de viering met de vormselkruisjes.
In een volgende fase onderzoeken we ook nog de mogelijkheid om delen van de viering onmiddellijk te projecteren op de schermen.
Hartelijk dank aan kerkfabriek Sint-Pieter voor de heel waardevolle installatie!