Nieuwjaarswensen van de lezers van het parochieblad

In de kijker: Naamopgaven

In de kijker: Lichtmisviering

Je kan de integrale viering hier bekijken:

In de kijker: kinderzegen

klik op de foto om te vergroten

Schermen in de Sint-Pieterskerk

In maart werden twee schermen (elk van 85 inch) opgehangen in de Sint-Pieterskerk van Olsene. De schermen kunnen ingezet worden tijdens de vieringen om teksten, foto’s, liedjes, films, mededelingen, … te projecteren. Bij dopen, huwelijken en uitvaarten kunnen de monitoren een bijkomende persoonlijke toets geven aan de vieringen. Deze apparaten zijn ook een enorme meerwaarde voor de catechese-initiatieven. De monitoren konden al een eerste maal ingezet worden tijdens de viering met de vormselkruisjes.
In een volgende fase onderzoeken we ook nog de mogelijkheid om delen van de viering onmiddellijk te projecteren op de schermen.
Hartelijk dank aan kerkfabriek Sint-Pieter voor de heel waardevolle installatie!

In de kijker: kruisweg van Lauridana

Klik op de foto hiernaast om de kruisweg te bekijken.

In de kijker: vieringen met vormselkruisjes
en koffiestop

O.-L.-Vr.-Hemelvaart – 15 augustus om 15.00 u.
Kapel OLV ten Dale

We nodigen iedereen hartelijk uit op een Mariabezinning, dit ter gelegenheid van O.-L.-Vr.-Hemelvaart.

We spreken af in de kapel om 15.00 u. We willen ons richten tot Maria en bidden om moed, steun en kracht voor onszelf en iedereen die ons ter harte gaat. We maken het even stil, luisteren naar inspirerende teksten en zingen samen Marialiederen.

Vertel het door aan buren, vrienden, kennissen. Misschien kan je wel iemand meenemen die er anders niet geraakt? Spreek mensen aan, nodig ze uit en weet… gedeelde vreugd is dubbele vreugd.

In de kijker: Bedevaart aan Olsene Grot

In de kijker: Mariabezinning met de vormelingen

VAKANTIE-FOTOWEDSTRIJD
VAN DE PAROCHIE IN ZULTE

In de kijker: viering 'Succes met de examens'

Beeldfragmenten van deze viering kan je hier bekijken.

In de kijker: Eerste communie

In de kijker: moederdagvieringen